A boss has the title, a leader has the people

In ons aanbod, kunnen we focussen op jou — (bedrijfs-)leider—, je (management/directie) team of de volledige organisatie. Er is echter wel een belangrijke kanttekening te maken. Eén punt waar we niet op toegeven. Omdat we uit ervaring weten dat onze inspanningen anders maar een losse flodder zijn.

Het maakt niet uit waar het precies brandt, wij kunnen niets duurzaam bereiken zolang jij aan de zijlijn blijft staan. We hebben je nodig, of beter gezegd: je team/organisatie heeft je nodig!

Het is dus essentieel dat jij ook zelf de uitdaging aangaat. Dat we jou mogen meenemen in de transformatie die je bij je team/organisatie wil zien. Jouw impact is niet te onderschatten. En op geen enkele manier te evenaren.

Zonder jou kunnen wij in het beste geval maar een matige prestatie neerzetten. En geef toe, daar wordt niemand gelukkig van.

walk your talk dus 🙂

En daarbij kan je op ons rekenen! Zorgvuldig, in vertrouwen en met respect voor het verhaal, voor alle betrokkenen en voor jou.

Er komen dagelijks ontelbare uitdagingen op je pad. Ben je bereid (samen met je team) te werken aan écht samenwerken? Mag het allemaal iets (veel!) moeitelozer? Dan willen wij absoluut met jou/jullie samenwerken!

Wat heb je te verliezen?

Alles begint met een gesprek. Laat ons weten wanneer we jou mogen contacteren. We behandelen je verzoek met de nodige discretie.

    Goed om weten

    Individuele coaching afspraken die minder dan 24u op voorhand geannuleerd werden, worden aangerekend. De voorziene tijd voor de individuele coaching afspraak wordt gefactureerd (ook indien de afspraak vroeger zou eindigen). Indien de individuele coaching afspraak uitloopt, wordt € 25,- (ex. BTW) per voltooid kwartier in rekening gebracht.